top of page

ALL ABOUT FITNESS

AND YOUR HEALTH

(c)luisaart_FitWithSid-LUI_7160_edited.jpg

IK BEN SIDNEY

Mijn passie voor fitness begon toen ik 20 was, sindsdien ben ik al meer dan 7 jaar bezig om het beste uit mensen te halen. Naast mijn studie aan het CIOS ben ik mij altijd blijven verdiepen in fitness door middel van cursussen (bijvoorbeeld de Menno Henselmans PT Cursus) en zelfstudie.

Door de jaren heen heb ik geleerd dat krachttraining alleen niet genoeg is om het beste uit jezelf te halen.

Om het beste uit jezelf te halen, wil je dat je lichaam en geest zich blijven ontwikkelen.


Daarom kijk ik niet alleen naar hoe je traint, maar naar veel meer factoren.

Dankzij de wetenschap is er veel onderzoek gedaan naar de menselijke gezondheid, daarom pas ik de kennis die we hebben opgedaan in de wetenschap toe tijdens persoonlijke training en online coaching​

Dit is waar ik op let;

Sleep

SLAAPBEHEER
Slaap is misschien wel het meest onderschatte onderwerp als het gaat om gezondheid en dagelijkse prestaties. Het gaat niet alleen om hoeveel uur je slaapt, maar ook om hoe je slaaproutine eruit ziet, hoe je wakker wordt en wat je nodig hebt om 'wakker te worden'. Als je bijvoorbeeld koffie of thee nodig hebt om wakker te worden, is de kans groot dat je slaapkwaliteit wat aanpassing kan gebruiken.

Image by Elisa Ventur

STRESS MANAGEMENT

Ik geef je allerlei tools om aan je stress te werken, tegenwoordig werkt iedereen met deadlines en hoge druk, en daardoor kun je jezelf soms verliezen, maar door bepaalde (soms kleine) aanpassingen kun je jezelf terug vinden, en dat merk je niet alleen uw stress vermindert, maar u kunt uw dagelijkse prestaties aanzienlijk verbeteren.

Image by Sander Dalhuisen

EETPATROON

De meeste mensen weten dat je je voedingspatroon moet aanpassen om gezonder te leven of om af te vallen, maar om er iets aan te doen, is vaak een te grote stap.
Daarom is het belangrijk om een dieet zo flexibel en leuk mogelijk te houden. 

Sinds ik dit zelf ben gaan toepassen bij mijn cliënten en mijzelf, zie je niet alleen fysiek maar ook mentaal een groot verschil!

bottom of page